Despre Noi

Complexul Diaz Ballroom se afla la doar 3 km de Bucuresti – Prelungirea Ghencea (Soseaua Bucuresti-Domnesti nr.77 intrare din strada principala)

Cele doua sali de evenimente, AISHA si  KASIA din incinta complexului, pot gazdui un numar de pana la 500 de participanti, respectiv 250 de participanti pe salon. Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru, sau eveniment, dotarile incluzand sistem de climatizare profesional cu sistem de odorizarea  aerului (OPTIONAL), precum si toata aparatura specifica (sonorizare, video proiectie). Saloanele dispun de tot ce poate cuprinde efecte de lumini iar interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.
Tot complexul dispune de surse de iluminat ecologice si foarte sanatoase  tehnologia  Power of SMD        

Galerie Foto

Servicii

Pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai bine atunci cand sunteti oaspetii complexului  Diaz Ballroom, va punem la dispozitie o gama larga de servicii cu sau fara plata. Personalul complexului este intotdeauna la dispozitia dumneavostra.

Servicii gratuite

 1. Parcare
 2. Garderoba
 3. Camera Mirilor
 4. Seif pentru pastrarea bunurilor de valoare
 • Pentru rezervari, intrebari sau orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie, facand o promisiune solemna fata de clientii nostri cu privire la a face tot posibilul pentru ca visele si dorintele dumneavoastra sa devina realitate.

  • Tudor Ion      –  0744 654 799
  • Vlad Ovidiu  –  0723 151 696
  • E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.